Kasut Raya 2017 # Calvin K Studded Heels

Korang, syoknya kalau dapat miliki 1 kasut ni. Mesti rasa wow bergayanya aku! And confident dalam diri terus bertambah. Apa lagi tunggu, cepat whatsapp Fatin dengan segera ye. Sebab stok amat limited. Rugi kalau tak grab awal. Nanti melepas!



Product Details

Name :  Calvin K Studded Heels
Size : 35 -39 (Standard Size)
Colour : Black / white / Pink
Heel Height: 7cm
Harga : RM 65.00

FREE SHIPPING

Risau mahal? Jangan risau tentang harga yang penting anda harus pentingkan kualiti sesuatu kasut. Barulah puas hati. Cepat-cepat whatsapp Fatin- 0177639550 sebab stok kasut amatlah limited. Konsepnya, siapa order awal, dialah yang dapat awal. Jangan lupa 

Terima kasih sebab support Fatin:)

Kasut Raya 2017 #AustenDCrossHeels

Ini lagi satu koleksi yang Fatin nak tunjuk. Kalau korang rasa nak nampak bergaya dengan gaya yang sophisticated, inilah pilihan yang terbaik.
Fatin, saya nak order lah? Macam mana yee? Hahh cepat-cepat whatsapp Fatin dengan segera. 
Kita borak panjang dekat sana naa.
Product Details


Name : Austen D Cross Heels
Size : 35 - 39 (standard size)
Colour: Black/Brown/Green
Heel Height: 3cm
Harga : RM57.00

FREE SHIPPING
Tak mahal pun. Masih affordable untuk korang miliki. Nak ke tengok orang lain bergaya sakan di hari raya, tapi korang kosong je. Mesti tak best raya. So, jangan ketinggalan untuk reward kan diri korang dengan  Austen D Cross Heels di hari raya nanti.

Selagi stok masih ada. Pre-order pon boleh. Jangan lupa, kalau dah berkenan terus save no
 Fatin- 0177639550 dan whatsapp laju-laju ok?
Terima kasih sebab support Fatin :)

Kasut Raya 2017 #DillardsCasualSandal

Ini pula design untuk sesiapa yang cari kasut yang mudah bergerak. Banyak keperluan untuk berjalan dan bagi memudahkan ia, Fatin bagi satu solution. Ini dia Dillards Casual Sandals yang mudah digayakan untuk awak-awak yang selalu busy.
Product Details 

Size : 35-39 (Standard Size)

Colour: Black/Beige/Grey
Heel Height: 5.5cm
Platform Height: 2cm

FREE SHIPPING
Cepat-cepat whatsapp Fatin 0177639550
Selagi stok masih ada tauuu. Kalau tak ada ready stok, pre-order akan dibuka untuk 12 -15 hari bekerja. Awal korang order awal lah korang dapat kasut.
Terima kasih sebab support Fatin :)

Kasut Raya 2017 #UltraVelcroPlatformWedges

Sebelum ini Fatin ada cakap yang Fatin nak tunjuk korang kasut 2017 especially untuk persiapan Hari Raya korang kan?. Tanpa buang masa jom cuci-cuci mata.
Product details 
Nama : Ultra Velcro Platform Wedges
Code : SKU: S973
Colour: Black/  Grey
Heel Height: 8cm
Platform Height: 4cm
Harga : RM 55.00
 + FREE SHIPPING

Mahal ke? Taklah. Harga ni masih mampu milik sebab kualiti nya yang bagus. Jangan ragu-ragu nak order ataupun tanya. Fatin tak marah malah happy sangat dapat serve korang. Jomlah beli Ultra Velco ni sebelum kehabisan stok. Sebab stok limited sangat. Kalau korang boleh sabar,  pre-order akan dibuka in case stok yang korang nak sudah habis. 

Contact Fatin via Whatsapp : 017 763 9550

Kasut Raya 2017


Selamat petang semua.

Ada satu berita baik Fatin nak war-warkan. Sempena bulan Ramadan dan Syawal yang tidak lama sahaja lagi menjelang, Fatin ada menjual kasut raya. Semua cantik-cantik dan comel-comel belaka. Nak tengok tak? Mesti excited punya! Sebab semua kasut tu koleksi yang terbaru.
Stay tuned ok!