Kasut Raya 2017 #AustenDCrossHeels

Ini lagi satu koleksi yang Fatin nak tunjuk. Kalau korang rasa nak nampak bergaya dengan gaya yang sophisticated, inilah pilihan yang terbaik.
Fatin, saya nak order lah? Macam mana yee? Hahh cepat-cepat whatsapp Fatin dengan segera. 
Kita borak panjang dekat sana naa.
Product Details


Name : Austen D Cross Heels
Size : 35 - 39 (standard size)
Colour: Black/Brown/Green
Heel Height: 3cm
Harga : RM57.00

FREE SHIPPING
Tak mahal pun. Masih affordable untuk korang miliki. Nak ke tengok orang lain bergaya sakan di hari raya, tapi korang kosong je. Mesti tak best raya. So, jangan ketinggalan untuk reward kan diri korang dengan  Austen D Cross Heels di hari raya nanti.

Selagi stok masih ada. Pre-order pon boleh. Jangan lupa, kalau dah berkenan terus save no
 Fatin- 0177639550 dan whatsapp laju-laju ok?
Terima kasih sebab support Fatin :)

No comments :